Πρωτοχρονιάτικη Πίττα 2024 - Εκλογές Συλλόγου

Ο Σύλλογος σας εύχεται Χρόνια Πολλά, Υγεία, Ευτυχισμένο, Δημιουργικό και Ειρηνικό 2024.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συλλόγου μας θα γίνει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στο ξενοδοχείο DORIAN INN Πειραιώς 15-17, στην Ομόνοια.

Καλεσμένοι είναι όλοι οι γνωστοί και φίλοι της Μουσουνίτσας.

Ενημερώστε και τους γνωστούς σας που δεν έχουν πρόσβαση στο internet (παππούδες, γονείς, θείους κλπ)!


ΕΚΛΟΓΕΣ

Στην ίδια εκδήλωση θα γίνουν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, οι οποίες θα τελειώσουν στις 13:00. Στα πλαίσια ανανέωσης του Συμβουλίου, των ιδεών και του τρόπου λειτουργίας του Συλλόγου παρακαλούμε για τη συμμετοχή νέων υποψηφίων. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα, ας επικοινωνήσει είτε με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου syllogos@mousounitsa.gr, είτε με σχόλιο στο παρόν, είτε τηλεφωνικά με κάποιο από τα μέλη του τωρινού ΔΣ μέχρι την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024.


Είναι ευκαιρία στο ξεκίνημα του νέου χρόνου να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα που μας συνδέει κάτι κοινό, το χωριό μας, να έχουμε μερικές ευχάριστε στιγμές και να πάρουμε δυνάμεις για ολόκληρη τη χρονιά. Ενωμένοι και με αλληλεγγύη θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα πάντα.

Αν θέλουμε να διατηρηθεί το χωριό μας και να το βρουν και οι επόμενες γενιές, πρέπει εμείς οι ίδιοι να ενδιαφερθούμε και να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Με την συμμετοχή μας στο Σύλλογο και την ανάπτυξη δραστηριοτήτων μπορούμε να το πετύχουμε.

Η παρουσία και η συμμετοχή όλων μας είναι πολύ σημαντικότερες από την οικονομική ενίσχυση και είναι απαραίτητες για την ενδυνάμωση του Συλλόγου για να συνεχίσει την πολύτιμη προσφορά του στην ιδιαίτερή μας πατρίδα. 

Σας περιμένουμε όλους!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρωτοχρονιάτικη Πίττα 29 Ιανουαρίου 2023

Πρωτοχρονιάτικη Πίττα 2023